Nokia N96 saapuu kauppojen hyllyille!

Nokia N96

Nokia on tänään ilmoittanut, että sen uusi lippulaivamalli, N96, saapuu vihdoin kauppoihin. Kyseessä on suositun N95-mallin seuraaja, josta löytyy muun muassa viiden megapikselin kamera, mobiili-TV, 16 gigatavun sisäinen muisti, N-Gage-tuki ja 2.8 tuuman näyttö.

Puhelimen kamera on varustettu Carl Zeiss -optiikalla ja LED-salamalla. Nokia jätti uutukaisen siis ilman kunnon Xenon-salamaa, vaikka sen lisäämisestä puhelimeen huhuttiinkin jonkin verran.

Nokia N96 -mallin muita ominaisuuksia ovat WLAN, A-GPS ja HSDPA. Puhelin tukee myös käännös käännökseltä ohjaavaa navigointia, joka on varustettu ääniopastuksella.

Uutukaisen hinta ennen veroja ja muita lisiä on 550 euroa.

3 kommenttia

  1. Jos kamera on samaa tasoa, kuin muut Nokian huippumallit, niin Xennonsalamalla olisi jotenkin korvattu aina taskun pohjalla oleva kamera. Nyt kyllä ei sitä korvaa.
    Muuten Nokia N96 on aika huippu peli 😉

  2. Varmaan ihan pätevä, mutta ei omaa mielestäni mitään miksi maksaisin siitä (yli?) parisataa enemmän kuin N95 8GB:stä. Tämähän on N95 uusilla kuorilla, tuplamuistilla ja kahden kanavan telkulla, joka toimii isoissa kaupungeissa. Hintaeroa saisi olla max. 100€, jotta N96 olisi käypä vaihtoehto.

Kommentointi on suljettu!