Sony Ericsson julkaisi XPERIA X1 -mallille kehitystyökalun

Sony Ericsson on julkaissut tulevalle XPERIA X1 -älypuhelimelle kehitystyökalun, joka mahdollistaa puhelimen erikoisominaisuuksien hyödyntämisen. Puhelimelle on luonnollisesti mahdollista kehittää ohjelmia myös Windows Mobile SDK:n avulla, mutta uuden XPERIA X1:lle suunnitellun SDK:n avulla kehittäjät voivat luoda ohjelmia, jotka sopivat peremmin yhteen uutukaisen käyttöliittymän kanssa.

Sony Ericsson XPERIA X1 -älypuhelinta odotetaan markkinoille ennen tämän vuoden loppua. Se on Sony Ericssonin ensimmäinen Windows Mobile -alustaan pohjautuva puhelin ja sen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3 tuuman WVGA -näyttö, QWERTY-näppäimistö, 3.2 megapikselin kamera, WiFi ja GPS.

Uudesta kehitystyökalusta löytyy lisää tietoa Sony Ericssonin lehdistötiedotteesta