Media Sync tuo musiikin iTunesista puhelimeesi

Itse käytän iTunesia musiikin lajitteluun, koska se on aika lailla paras ohjelma kyseiseen hommaan ainakin Mac-koneissa. Ongelmia ohjelman kanssa tulee, jos haluan siirtää musiikkikappaleet ja soittolistat suoraan puhelimeeni, joka ei ole Applen iPhone.

Nyt ongelmaan luvataan ratkaisua. Nimittäin Salling Software on kehittänyt uuden Media Sync -ohjelman, joka lupaa tuoda musiikin, soittolistat ja podcastit suoraan iTunestista useisiin eri puhelimiin. Tuettujen puhelinten listalta löytyy tällä hetkellä HTC:n, Sony:n, Sony Ericssonin ja Nokian malleja.

Ohjelma on saatavilla Mac- ja Windows-koneisiin. Sen perusversio on täysin ilmainen, mutta jos on valmis maksamaan 22 dollaria, niin saa rekisteröidyn version, joka osaa älykkäästi päivittää puhelimesi musiikkitiedostot.

Ohjelman voit ladata täältä.