Motorolalta naisille suunnattu puhelin: MOTOJEWEL

Motorolan uusin keino vallata lisää markkinaosuutta on tuoda markkinoille puhelin, joka on suunniteltu houkuttelemaan naisasiakkaita. Puhelimen korumainen muotoilu ja sen mukana tuleva pieni pussukka, johon mahtuu MOTOJEWEL-puhelin, luottokortti ja huulipuna, ovat Motorolan tapa houkutella muotitietoisia naisasiakkaita.

Ominaisuuksiltaan Motorola MOTOJEWEL on varsin peruskamaa. Sen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat nimittäin kahden megapikselin kamera, Bluetooth ja musiikkisoitin, jonka voi helposti synkronoida Windows Media Playerin kanssa.

Motorola MOTOJEWEL tulee myyntiin marraskuussa. Se on myynnissä rajoitetun ajan ja ainoa paikka mistä sen voi ostaa on Carphone Warehouse.

Lähde: IntoMobile

3 kommenttia

  1. Hyi hemmettii, suoraan sanoen kauhea! (Vaikken ole feministinen)
    Motorolan olisi pitänyt pistää iso peili puhelimen kanneksi ja samaan pakettiin meikkilaukku, johon tuo kännukkä mahtuu. Kaupan päälle vielä jotain huulipunaa tms, niin kyllä myisi 🙂

    1. Artikkelissa mainittu Carphone warehouse on ainoa kauppa josta puhelinta voi ostaa, ja tämä firma ei toimi Suomessa tällä hetkellä.

      Lienee parasta yrittää hankkia puhelin esim eBaysta. Olettaen että Motojewel on operaattorilukitsematon.

Kommentointi on suljettu!