Sony Ericsson G705 -liukukansipuhelin julkaistiin tänään

Sony Ericsson on tänään esitellyt uuden G705-liukukansipuhelimen, joka saapuu kauppoihin tämän vuoden viimeisen neljänneksen alkupuolella. Uutukaisesta on huhuttu netissä jo muutamia viikkoa, joten se ei tule monellekaan täytenä yllätyksenä. Olemme nähneet puhelimesta jo muun muassa virallisen esittelyvideon ja muutamia livekuvia.

Yhtiö luonnehtii Sony Ericsson G705 -mallia elegantiksi matkapuhelimeksi, jonka keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA ja suuri 2.4 tuuman näyttö. Sony Ericsson kehuu myös uutukaisen olevan erittäin hyvä käyttäjälle, joka tarvitsee apua kiireisen päivän organisointiin. Puhelimesta löytyy nimittäin kunnollinen HTML-selain, sähköposti ja RSS-lukija.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3.2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio, WiFi ja A-GPS. Puhelimen GPS-ominaisuutta pääsee hyödyntämään mukana tulevan Wayfinder-navigointiohjelmiston avulla, jota voi käyttää ilmaiseksi kolme kuukautta. G705:sta löytyy myös Google Maps ja Geo tag -ominaisuus, joka mahdollistaa paikkatietojen liittämisen kamerakuviin.

Sony Ericsson ilmoitti myös uudesta yhteistyöstä Googlen kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uusiin puhelimiin tullaan lisäämään mahdollisuus ladata kameralla otetut videot suoraan YouTube-palveluun. Sony Ericsson G705 on luonnollisesti varustettu kyseisellä ominaisuudella.

Sony Ericsson G705 on kooltaan 95 x 47 x 14.3 mm ja se painaa 98 grammaa. Siitä tulee saataville kolme värivaihtoehtoa: Silky Gold, Majestic Black ja Luminous Black (G705u).