Elisa muuttaa asiakaspalvelun maksulliseksi

Elisa logo

TeliaSonera ilmoitti alkukeväästä muuttavansa asiakaspalvelunsa maksulliseksi. Nyt Elisa seuraa TeliaSoneran esimerkkiä ja muuttaa entiset 0800-numerot 050-alkuisiksi palvelunumeroiksi. Samalla asiakaspalvelu muuttuu maksulliseksi. Elisa perustelee muutosta itsepalvelun suosion kasvulla. Yhtiö tuleekin ohjaamaan tulevaisuudessa suurimmat asiakasvirrat verkkopalveluihin, jonka kautta se voi taata entistä nopeamman puhelinpalvelun niille asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista palvelua.

”Valitsimme asiakaspalvelukäyttöön 050-alkuiset numerot, joihin soittaminen maksaa normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Lisäksi soitot sisältyvät Elisan puhepaketteihin. 050-numerot eivät myöskään vaadi palvelunumeroestojen purkua”, Pasi Vanninen Elisalta toteaa.