HTC julkaisi Touch HD -älypuhelimen

HTC on tänään julkaissut virallisesti uuden Touch HD -älypuhelimen, josta huhuttiin jo viime viikolla. Uutukainen on kosketusnäyttöön perustuva Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin, jonka nimessä oleva kirjainyhdistelmä HD viittaa englannin kielen sanoihin High Definition, joka tarkoittaa suomeksi teräväpiirtoa. Puhelin onkin varustettu suurella 3.8 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on mukavat 480 x 800 pikseliä. HTC Touch HD hakkaa siis esimerkiksi iPhone 3G:n näytön koossa ja tarkkuudessa.

”Kaikilla on nykyään käytössä laajakuva-tv, internet ja videot, eikä ole mitään syytä luopua niistä kotoa lähtiessä. Touch HD:n avulla on mahdollista saavuttaa tinkimätön multimedia- ja internetkokemus mobiilisti,” kommentoi uutta mallia HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou.

Uutukainen tarjoaa toki paljon muutakin kuin pelkästään hyvän näytön. Touch HD on nimittäin varustettu hienolla TouchFLO 3D -käyttöliittymällä ja sen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, GPS, 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja microSD-muistikorttipaikka.

HTC Touch HD on kooltaan 115 x 62.8 x 12 millimetriä ja se painaa 146 grammaa. Puhelimen odotetaan saapuvan Euroopan markkinoille vuoden lopussa.

Lähde: UnwiredView