Virallista: HTC Touch Diamond Ice White

Eilen uutisoimme HTC:n aikeista tuoda suositusta Touch Diamond -älypuhelimesta myyntiin valkoinen versio. Nyt asia on myös varma, sillä sähköpostiini saapui virallinen HTC:n lehdistötiedote, jossa yhtiö kertoo, että suosittu lippulaivamalli, HTC Touch Diamond, on tulossa markkinoille jäänvalkoisena.

Yhtiö kertoo, että uudessa valkoisessa mallissa on samat ominaisuudet kuin klassisessa mustassa Diamondissa ja se jatkaa HTC:n perinnettä elegantin tyylin ja johtavan mobiilin teknologian yhdistämisessä. HTC Touch Diamond Ice White -mallista löytyy siis muun muassa HSDPA 7.2 Mbit/s, WiFi, bluetooth, 2.8 tuuman VGA näyttö ja 4GB muistia.

Ikävä kyllä tiedotteessa ei kerrottu, milloin uutukainen on tulossa myyntiin. Huhun mukaan valkoinen Diamond tulee löytymään kaupoista jo lokakuussa.

4 kommenttia

  1. Niin mistähän tätä mahdollisesti saa valkoisena? En ole vielä missään kaupoissa nähnyt, edes ulkomailla. Valaiskaa joku ihmeessä asiaa, koska valkoinen versio on ostoslistallani.

    Gigantin tarjouslehtisessä mainostivat viime viikolla, että saatavana valkoisena, mutta sieltä sanovat kuitenkin että tällä viikolla pitäisi tulla varastoon. Hieman epäilen…

  2. Erittäin hankala kysymys Nappis :/ Itsekään en ole valkoista nähnyt missään vielä Suomessa myynnissä… Toivotaan, että Gigantti sen saa myyntiin, kuten on luvannut 🙂

  3. Gigantista tuli vastaus sähköpostiin ”Diamondia piti olla saatavissa hyvin myös valkoisena joka kuitenkaan ei pitänytkään paikkaansa. HTC:n tukkuri Brightpoint saa tällä viikolla tietoonsa koska puhelinta Suomeen tulee”.

    Eli siis vielä saa odotella. Toivottavasti pukinkonttiin ehtisi 🙂

Kommentointi on suljettu!