Samsungilta ja Giorgio Armanilta yössä loistava NIGHT EFFECT -puhelin

Samsung ja Giorgio Armani tuovat markkinoille uuden NIGHT EFFECT -puhelimen, jossa yhdistyy upea muotoilu ja kehittynyt tekniikka. Uuden puhelimen kohderyhmänä ovat nuoret ja tiedostavat kuluttajat, joiden aktiiviseen ja tyylitietoiseen elämäntapaan kuuluu olennaisena osana musiikki.

Puhelimen sivuilta löytyy vihreä, punainen tai sininen valoefekti, joka alkaa loistamaan puhelimen soidessa. NIGHT EFFECT -puhelin on varustettu 2,2 tuuman amoled-näytöllä, jonka kehutaan tarjoavan poikkeuksellisen elävät ja runsaat värit.

”Emporio Armanista pitävät kuluttajat viihtyvät usein yöelämässä. He haluavat tulla nähdyiksi kaupungin vilskeessä hämärän laskeuduttua. Näille nuorille ja cooleille ihmisille NIGHT EFFECT -puhelin on täydellinen asuste”, Giorgio Armani kertoo.

Tyylin lisäksi puhelimessa on myös keskitytty musiikkiominaisuuksiin. Puhelimen musiikkisoitin tukee suosituimpia tiedostomuotoja ja sitä voidaan helposti ohjata puhelimen sivulle sijoitetuilla painikkeilla. NIGHT EFFECT -puhelimesta löytyy myös FM-radio ja musiikintunnistus, joka vastaa Sony Ericssoneista tunnettua TrackID-ominaisuutta. Musiikkitunnistuksen avulla käyttäjä voi esimerkiksi tallentaa kappaleen radiosta ja saada tiedot esittäjästä ja kappaleen nimestä. Puhelin on myös varustettu 3,5 mm:n kuulokeliitännällä.

NIGHT EFFECT -puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa UMTS, Bluetooth, muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin kamera.

Uutukainen on kooltaan 114,9 x 47,4 x 11,95 millimetriä ja sen vakiovarusteisiin kuuluvat kaulanauha ja stereokuulokkeet. NIGHT EFFECT -puhelimen hinta on noin 429 euroa ja se tulee löytymään kaupoista marraskuussa.