TVkaista toimii nyt myös Applen iPhonella

TVkaista-palvelu on tänään saapunut Applen suositulle iPhone-älypuhelimelle. Kyseisen palvelun kautta käyttäjä voi tallentaa kaikki TV-ohjelmat (YLE TV1, TV2, FST, Teema, MTV3, Sub, Nelonen, Jim, Urheilukanava ja The Voice) ja katsoa ne haluamanaan ajankohtana verkon kautta. Uutuutena Apple iPhone –versiossa TVkaistan tv-ohjelmatallenteita voi nyt katsoa langattomien 3G- ja WLAN-tietoliikenneyhteyksien kautta missä tahansa peittoalueella.

TVkaista on verkossa toimiva henkilökohtainen digikanavien tallennin. Toiminnallisesti se vastaa tallentavaa digiboksia, mutta TVkaista-tallennin tallentaa samanaikaisesti kaikki valitut kanavat myöhempää katsomista varten. Palvelun käyttäminen iPhonella ei vaadi tietokonetta tai uusia laitehankintoja, ainoastaan 3G-liittymän tai WLAN-yhteyden.

”TVkaista iPhone on merkittävä edistysaskel mobiilitelevision kehityksessä”, toteaa TVkaistan toimitusjohtaja Fredrik Husberg. ”Nyt ensimmäistä kertaa voi katsoa minkä tahansa televisiokanavan tv-ohjelmaa koska ja missä tahansa taskukokoisella iPhone –mediapuhelimella.”

Lisää tietoa löytyy palvelun viralliselta kotivisulta.

1 kommentti

  1. Vau hienoa ! TVkaista on tosi upea palvelu, varsinkin meille ulkosuomalaisille – nyt kun vielä saisin iPhone… =)

Kommentointi on suljettu!