Philipsiltä tulossa Xenium X500 -puhelin

Philips ei ole matkapuhelinvalmistaja kovinkaan tuttu meille suomalaisille. Yhtiöltä löytyy kuitenkin muutamia varsin mielenkiintoisia puhelimia, kuten Xenium X600, joka tarjoaa peräti kahden kuukauden valmiusajan. Nyt yhtiö on tuomassa markkinoille Xenium X500 -mallin, jolle Philips lupaa myös huiman kahden kuukauden valmiusajan ja 16 tuntia puheaikaa. Uutukainen on myös huomattavasti tyylikkäämpi, kuin aiemmin julkaistu Xenium X600 – simpukkapuhelin.

Pitkien toiminta-aikojen takaa löytyy tehokas akku. Puhelin on varustettu 1720 mAh:n akulla, joka on teholtaan huomattavasti suurempi, kuin matkapuhelinten akut yleensä. Esimerkiksi Sony Ericsson W880i -mallista löytyy 950 mAh:n akku.

Philips Xenium X500 ei ole ominaisuuksiltaan mitenkään ihmeellinen. Siitä löytyy muun muassa 1.8 tuuman näyttö, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth ja 1.3 megapikselin kamera.

Uutukainen saapuu ensimmäisenä Kiinaan, jonka jälkeen se suuntaa Venäjälle ja osaan Euroopan maista. Puhelimen hintaa ei vielä tiedetä.

Lähde: UnwiredView