Nokia 5800 XpressMusic -puhelimen pressikuva vuoti nettiin

Nokian pitkään huhutusta 5800 XpressMusic -puhelimesta, jota myös kutsutaan nimellä Tube, on vuotanut nettiin ensimmäinen virallinen pressikuva. Puhelimesta on jo pitkään levinnyt netissä livekuvia ja sen julkaisuajankohtaa on arvuuteltu useita kertoja. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun näemme 5800 XpressMusic -mallista virallisen pressikuvan. Ehkäpä puhelimen julkaisu alkaa todellakin lähestyä?

Pressikuvan myötä myös puhelimen ominaisuuksien huhutaan olevan varmistuneet. Nokia 5800 XpressMusic -puhelimesta odotetaan löytyvän ainakin seuraavat ominaisuudet: HSDPA, Symbian S60 Taco 5 OS, 3.2 tuuman kosketusnäyttö (640×360), 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, A-GPS, WiFi, 3.2 mm:n kuulokeliitäntä ja microSDHC-muistikorttipaikka. Puhelimen uskotaan olevan kooltaan 111×52×15.5 millimetriä ja painavan 109 grammaa.

Erittäin jännittävää nähdä, milloin Nokia virallisesti julkaisee 5800 XpressMusic -puhelimen. Nokian tavoitteenahan on ollut tuoda kosketusnäyttöön perustuva puhelin markkinoille tämän vuoden puolella, joten julkaisun luulisi tapahtuvan seuraavan parin kuukauden aikana.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Jos Nokia saa sen ennen joulusesonkia, niin Nokialla menee lujaa sitten jouluna. Jos taas ei, jää mahtava sesonkiaika juuri ja juuri pois – Ja Nokialle tappiota.
    Eikös sitäpaitsi WiFille parempi nimi olisi WLAN? 😛

Kommentointi on suljettu!