Nokia N96 -puhelimen toimitukset alkavat Suomessa

Nokia on tänään kertonut, että sen uusi lippulaivamalli, N96, on pian saatavilla Suomessa. Yhtiöstä kerrotaan, että Nokia N96 -puhelimen toimitukset alkavat tällä viikolla. Laitteen mukana tulee vuoden ilmainen navigointilisenssi ja N-Gage-etuseteli suosittua Tetris-peliä varten. Lisäksi siihen on tallennettu valmiiksi Transformers-toimintaseikkailuelokuva. Nokia N96 -multimediatietokoneen verollinen suositushinta on noin 945 euroa.

”Nokia N96 -multimediatietokone tarjoaa mobiiliviihdettä parhaimmillaan ja sopii siksi erinomaisesti Nseries-tuotesarjamme johtotähdeksi. Se yhdistää saumattomasti puhelimen ja multimediaominaisuudet Nseries-laitteiden kaksisuuntaiseen liukukansimekanismiin, joka tekee uusien kokemusten tallentamisen ja jakamisen helpoksi. Nokia N96 -multimediatietokone vie mobiiliviihteen, viestinnän ja yhdistelmälaitteet uudelle tasolle: laitteella voi katsella televisiolähetyksiä ja videoita sekä ottaa korkealaatuisia valokuvia, joihin voi liittää paikkatiedot geotagging-ominaisuuden ansiosta. Nopea Internet-yhteys mahdollistaa kuvien lataamisen suoraan laitteelta verkkoon”, sanoo Nokian Suomen ja Baltian toiminnoista vastaava johtaja Jukka Tiitu.

Saa nähdä, kuinka uusi lippulaiva tulee markkinoilla pärjäämään. Hinta on ainakin kova, jos sitä verrataan N95 8GB -malliin, joka ei ominaisuuksiltaan hirveästi häviä tälle uudelle mallille. Nokia N96 -mallin suurin uudistus on oikeastaan mobiili-TV, jonka asema Suomessa on ikävä kyllä erittäin heikko. Täällä näkyy tällä hetkellä vain kaksi kanavaa: MTV3 ja The Voice.

2 kommenttia

  1. Harmi, että Nokia tuottaa vanhanaikaisia koneita. iPhone on yli vuoden etumatkalla, joka on hetki hetkeltä vaikeampi kiriä kiinni. Hinnoittelu on myös hiukan pielessä – vajaa tonni tuosta koneesta kuullostaa kovalta.

Kommentointi on suljettu!