Sony Ericssonilta kellomallisto naisille

Sony Ericsson on jo pidemmän aikaa tuonut tasaiseen tahtiin markkinoille Bluetooth-ominaisuudella varustettuja kelloja. Nyt yhtiö tuo markkinoille jälleen uuden malliston, joka eroaa aiemmista kohderyhmällään. Sony Ericsson on nimittäin päättänyt, että uudella kellomallistolla pyritään houkuttelemaan naisasiakkaita. 

Uudesta mallistosta löytyy kaikkiaan kolme eri kelloa: MBW-200 Evening Classic, MBW-200 Contemporary Elegance ja MBW-200 Sparkling Allure. Kellot eroavat toisistaan lähinnä ulkoisesti. Kaikista malleista löytyy muun muassa pieni OLED-näyttö, josta käyttäjän on mahdollista nähdä soittajan nimi ja esimerkiksi ilmoitus saapuneesta tekstiviestistä. Kellot osaavat myös täristä puhelun tai tekstiviestin saapuessa. Kellon kautta on myös mahdollista esimerkiksi hylätä saapunut puhelu.

Kaikki malliston kellot ovat myös vedenkestäviä. Kellontaulun lasi on naarmuuntumatonta materiaalia ja sen päällä on heijastusta vähentävä pinnoite.

MBW-200-kellon kautta on mahdollista myös hallita puhelimen musiikkisoitinta langattomasti. Käyttäjä voi esimerkiksi vaihtaa kappaletta tai muuttaa äänenvoimakkuutta kellossa olevien näppäinten avulla.

Uusi kellomallisto saapuu kauppoihin tämän vuoden viimeisen neljänneksen aikana.