Motorola kokosi 350 henkilön Android-tiimin

Motorola näyttää ottavan Google Android -käyttöjärjestelmän varsin vakavasti, sillä viimeisimpien tietojen mukaan yhtiö on koonnut Android-tiimin, joka koostuu 350 henkilöstä. Motorola vaikuttaa siis panostavan uuteen mobiilialustaan paljon, joka voisi kertoa ainakin siitä, että Android-puhelimia on tulossa ja yhtiössä uskotaan niiden menestykseen. Ehkäpä Android-puhelimet koituvat Motorolan pelastukseksi?

Aiemmin tänään uutisoimme, että LG ja Samsung ovat mitä ilmeisemmin tuomassa Android-puhelimia, mutta eivät aivan lähitulevaisuudessa. Mielenkiintoista nähdä, kuka suurista valmistajista ehtii ensimmäisenä tuomaan markkinoille Google Android -käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen.

Tällä hetkellä tiedämme siis lähes varmuudella, että LG, Samsung ja Motorola ovat kehittämässä Androidiin pohjautuvia puhelimia. Nokian ja Sony Ericssonin aikeista emme tiedä vielä paljoakaan. Nokian tiedetään olleen mukana Googlen pitämässä kehityskonferenssissa, mutta ilmeisesti yhtiöllä ei kuitenkaan ole vielä ainakaan virallisia suunnitelmia Androidin osalta. Sony Ericssonista emme ole kuulleet vielä mitään.

Lähde: TechCrunch

1 kommentti

  1. Nyt kun näitä Androit-uutisia alkaa tulemaan enemmän ja HTC:n ensimäinenkin puhelin tulee myyntiin pian, niin tällekin voisi tehdä oman kategorian 🙂

Kommentointi on suljettu!