LG:ltä edullinen kosketusnäyttöpuhelin: KP500

LG on tuomassa markkinoille hieman halvempaan hintaluokkaan sijoittuvan kosketusnäyttöpuhelimen. Yleensä suurella kosketusnäytöllä varustetut puhelimet maksavat vähintäänkin useita satoja euroja, mutta LG KP500 -mallin hinnan pitäisi jäädä yleistä tasoa edullisemmaksi. Hinnan voisi luulla asettuvan jonnekin 200 ja 300 euron välimaastoon.

Uutukaisesta löytyy kolmen tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 240×320 pikseliä. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa kolmen megapikselin kamera, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja kiihtyvyysanturi. Ikävä kyllä puhelimesta ei löydy 3G- eikä WiFi-ominaisuutta, mutta puhelimen ei olekaan tarkoitus tarjota kaikkea yhdessä paketissa.

LG:n tutkimusten mukaan yhä useammat ihmiset haluaisivat käyttää suurella kosketusnäytöllä varustettua puhelinta ja siksi he tuovat nyt markkinoille KP500-mallin. Kuulostaa ihan hyvälle! Itse olen ainakin odottanut parin sadan hintaluokkaan sijoittuvaa kosketusnäyttöpuhelinta. Nyt sellainen näyttää vihdoin saapuvan markkinoille.

LG KP500 -mallin odotetaan saapuvan kauppoihin lokakuun lopussa.

Lähde: LG & UnwiredView

4 kommenttia

  1. Itse olen kanssa odottanut edukasta kosketusnäyttöpuhelinta, mutta tämä jää kyllä ostamatta wifin ja 3G:n puutteen vuoksi. Saapa nähdä mitä Nokian ”tube” tulee maksamaan..

  2. WiFin puuttuminen on kyllä itselle se isoin miinus… Muuten varmasti pätevä puhelin! 🙂

  3. Onko puhelin edes tulossa Suomeen?
    Jos mahdollisesti on, niin milloin?

  4. Ihana pikku puhelin, tilaus tulee ulkomailta kun ei täällä suomen pikkumarkkinoilta mitään löydy.

Kommentointi on suljettu!