Nokia avaa Comes With Music -musiikkipalvelun

Nokia julkaisi eilen pidetyssä Nokia Remix London -tapahtumassa XpressMusic 5800 -musiikkipuhelimen. Yhtiö antoi myös samaisessa tapahtumassa lisää tietoa aiemmin julkistetusta Comes With Music -musiikkipalvelusta. Palvelun tarkoituksena on tarjota käyttäjille uudenlainen tapa tutustua paikalliseen ja kansainväliseen musiikkitarjontaan. Käyttäjät saavat vuoden ajaksi rajoittamattoman latausoikeuden miljoonia musiikkikappaleita käsittävään valikoimaan. Palvelun käyttäjät saavat myös pitää kaikkia vuoden aikana lataamansa kappaleet.

Comes With Music -palvelu on edelläkävijä, jota muut valmistajat ovat jo alkaneet kopioida. Se tarjoaa kuluttajille ennenkokematonta käyttömukavuutta ja lisäarvoa”, sanoo Nokian viihde- ja yhteisöpalveluista vastaava johtaja Tero Ojanperä.

Nokian Comes With Music -palvelu on saatavilla moniin eri Nokia-laitteisiin. Näitä ovat esimerkiksi Nokia 5800 XpressMusic sekä Nokia N96, Nokia N95 8GB ja Nokia 5310 XpressMusic.

Comes With Music -palvelu saapuu ensimmäisenä Iso-Britanniaan, jossa sen on tarkoitus avautua 16.10.2008. 5310 XpressMusic Comes With Music -puhelimen arvioitu myyntihinta on 129,95 puntaa.