Video: Nokia 5800 XpressMusic

Yllä on mielenkiintoinen video Nokia 5800 XpressMusic -puhelimesta, jonka virallinen julkistaminen tapahtui tällä viikolla. Videosta selviää hyvin, minkä kokoinen puhelin on kyseessä. Suurin osa videosta käsittelee kuitenkin uutta käyttöliittymää, joten siitä saa varsin hyvän käsityksen, miten puhelin toimii ja kuinka nopea sen käyttöliittymä on.

5800 XpressMusic on kosketusnäytöllä varustettu musiikkipuhelin, jonka keskeisiin ominaisuuksiin kuluvat GPS, WiFi, HSDPA ja 3.2 megapikselin kamera. Uutukaisen odotetaan saapuvan kauppoihin tämän vuoden loppuu mennessä. Puhelimen myyntihinta tulee Nokian mukaan pyörimään 400 euron tuntumassa.

1 kommentti

  1. Takkuselta näyttää, kun vertaa iphonen esittelyvideoihin. Voihan toki olla, että apple vaan osaa noitten filmien teon paremmin. Jos sormella täytyy oikeasti painaa sekunnin verran pelkän koskemisen sijaan niin…ei,ei.

Kommentointi on suljettu!