Apple myynyt jo 10 miljoonaa iPhonea tämän vuoden aikana

iPhone 3g

Applen tavoitteena oli myydä vuonna 2008 kymmenen miljoonaa iPhonea. Monista, kuten minusta, tavoite kuulosti varsin kovalta ja vaikealta saavuttaa, mutta Apple on jälleen onnistunut yllättämään markkinat saavuttamalla myyntitavoitteeseensa peräti kolme kuukautta etuajassa. Applen näyttääkin siis olevan edelleen kovassa vedossa markkinoilla.

iPhone on onnistunut siis pitämään paikkansa markkinoilla myös alkuinnostuksen jälkeen. Olemme nähneet paljon Applen älypuhelinta jäljitteleviä puhelimia, mutta kaikesta huolimatta iPhone on pystynyt säilyttämään asemansa markkinoilla. Mielenkiintoista nähdä, kuinka korkealle Apple pystyy matkapuhelinmarkkinoilla nousemaan.

Applen seuraava kilpailija on Nokian uusi 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelin, jonka yhtiö julkaisi viime viikolla. Itse en henkilökohtaisesti usko 5800 XpressMusic -mallin vielä pystyvän hätyyttämään iPhonen asemaa, koska videon perusteella Nokialaisen käyttöliittymä ei vielä pysty vastaamaan iPhonelle. Applen puhelimen suurin myyntivaltti on sen toimiva käyttöliittymä, joten sen asema vaikuttaa edelleen turvatulta.

Lähde: IntoMobile