LG:ltä kahdeksan megapikselin liukukansipuhelin: KC780

LG on tänään julkistanut tuovansa markkinoille uuden kahdeksan megapikselin kamerapuhelimen, josta huhuttiin jo jokin aika sitten. Yhtiö on jo aiemmin tuonut markkinoille KC910-mallin, josta löytyy megapikselimäärältään samanlainen kamera, joten KC780 on LG:n toinen kahdeksan megapikselin kamerapuhelin. Uutukainen sijoittuu kuitenkin mitä ilmeisemmin hieman halvempaan hintaluokkaan, kuin KC910-mallin, koska LG KC780 -kamerapuhelimesta puuttuvat muun muassa 3G, WiFi ja GPS. Puhelin on siis suunnattu käyttäjille, joille datayhteydet eivät näyttele tärkeää roolia puhelimessa, mutta hyvä kamera on sen sijaan erittäin tärkeä.

LG KC780 -mallin kamerasta löytyy megapikseleiden lisäksi automaattitarkennus. Kameran linssin on sertifioinut Schneider-Kreuznac.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat muun muassa FM-radio, kiihtyvyysanturi, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth. Puhelimen näyttö on kooltaan 2.4 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240 x 320 pikseliä. KC780 osaa myös toistaa DivX-tiedostoja, joten puhelimesta on iloa myös elokuvaharrastajille.

Puhelin on kooltaan 107×52×13.9 millimetriä ja se painaa 119 grammaa. Sen kerrotaan saapuvan kauppoihin Euroopassa marraskuussa. LG ei julkistanut KC780-mallin hintaa vielä.

Lähde: UnwiredView & LG

1 kommentti

  1. Mieluummin haluaisin todella laadukkaan 2-3 mpix kameran kuin suttuisen miljaardien megapikselien kokoisen suttuisia kuvia ottavan kameran…

Kommentointi on suljettu!