Elisa tuo markkinoille 3G:llä varustetun minikannettavan

Elisa kertoi eilen, että yhtiö tuo markkinoille omalla brändillään varustetun minikannettavan, josta löytyy 3G-modeemi sisäänrakennettuna. Kyseessä on Suomen markkinoilla ensimmäinen minikannettava, joka on varustettu 3G:llä. Uutta Elisa Miniläppäriä tullaan myymään Elisa Shopit -myymälöissä ja Elisa nettikaupassa.

”Omalla minikannettavallamme haluamme varmistaa, että saamme uusille palveluillemme parhaan mahdollisen päätelaitteen. Elisa Miniläppärin merkittävimpiä etuja ovat sisäänrakennettu mobiililaajakaista, suuri näyttö sekä pitkäkestoinen akku. Oman mallimme avulla saavutamme myös kustannusetuja”, kertoo Elisan tuotejohtaja Panu Lehti.

Elisa Miniläppäri on varustettu 10.2 tuuman näytöllä. Sen käyttöjärjestelmänä toimii Windows XP. Lehdistötiedotteessa ei puhuttu mitään Linux-versiosta, joten sellaista ei näillä näkymin ole ilmeisesti tulossa.

Uuden minikannettavan muita ominaisuuksia ovat 1.6 GHz Intel Atom -suoritin, gigatavun keskusmuisti ja 80 gigatavun kovalevy. Elisa ei ole siis varustanut uutukaistaan SSD-kovalevyllä, joka on ollut varsin suosittu minikannettavissa.

Elisa Miniläppärin voi hankkia yhdessä Elisan mobiililaajakaistaliittymän ja Elisan tietoturvapaketin kanssa esimerkiksi 384 kbit/s nopeudella alkaen 27,90 €/kk (24 kuukauden sopimuksella). Laitteen takuu kattaa koko sopimuskauden.

3 kommenttia

  1. Eipä Linux versiota ole mitään järkeä tehdä, kun ne vähäsetkin jotka menee kaupaksi, palautetaan ja vaihdetaan XP versiohin ku ei osata käyttää. Näin ainakin uutisoinnin mukaan.

    Mut käteviä nuo miniläppärit on kyllä, itse ostin MSI Windin pari kk sitten ja tyytyväinen olen ollut. Pöytäkone ei ole nyt ku pölyä kerännyt, mitä nyt joskus jotain pelaan sillä.

  2. Linuxiversio voisi olla ihan näppärä, niin ei tarvitsisi heti tapella, että saisi vaihdettua käyttiksen.

  3. Mul on tollane miniläppä 8) tyytyväine joo.

Kommentointi on suljettu!