Nokia 5800 XpressMusic Mobile-Review:n käsittelyssä

Nokian viime viikolla julkistama 5800 XpressMusic -puhelin on päässyt hyvin tunnetun Mobile-Review-sivuston käsittelyyn. Sivusto on julkaissut uutukaisesta kattavan arvostelun, jossa käydään läpi muun muassa puhelimen muotoilua, käyttöliittymää, musiikkiominaisuuksia ja kameraa.

Arvostelussa kehutaan Nokian uutukaista erinomaiseksi puhelimeksi ja erityisesti sen käyttöliittymän vakaus ja hyvä äänenlaatu saavat kehuja. Arvostelun perusteella vaikuttaa, että Nokia on onnistunut 5800 XpressMusic -puhelimen kanssa varsin hyvin.

Mobile-Review:n arvostelun löydät täältä.

6 kommenttia

  1. Aika hyvältä vaikuttaa tuon arvostelun mukaan. Eipä ollut sanomista juurikaan mistään.

    Kyllä itellä tuo on pakko hankinta ja kyllähän kotimaista kannattaa suosia, varsinkin ku se on parempi! 😀

  2. hinta oli tyrmäävän halpa… ottaen huomioon nuo featuret… ja tossa arvostelussa kehuttuttiin että nopeakin olisi.. tiedä sitten.. mutta todella lupaavan oloinen…

  3. Muuten mainio puhelin, mutta näyttö ei tuntunut kovin herkältä kun pääsin ko. puhelinta näpräilemään.

  4. Arvostelu puhelimesta on tulossa tammikuun alussa. erittäin mielenkiintoinen puhelin

  5. Elikkäs toihan on lähes täydellinen, ja vastaus Vellulle elikkäs kuulemani mukaan näytön herkkyyttä voi säädellä asetuksista! Eli ei muutakun lähimpään puhelinkauppaan ja paketti mukaan! vaikken tuotetta itse vielä omistakkaan, aion hankkia sen mahdollisimman nopeasti ja voin jo näkemäni ja kuulemani perusteella sanoa että tämä puhelin tulee olemaan menestys, ja todella vastinetta rahoillesi.

  6. Itellä on tuo ja se on aivan mahtava<3 Suosittelen =)

Kommentointi on suljettu!