Motorola RAZR myy USA:ssa paremmin kuin iPhone 3G!

Motorolan huippusuosittu RAZR-puhelin on ollut markkinoilla jo neljä vuotta, mutta USA:ssa sen voittokulku näyttä jatkuvan edelleen, ainakin, jos on uskominen NPD:n viimeisimpiä lukuja, joiden mukaan Motorola RAZR on edelleen USA:n myydyin puhelinmalli. Taakse jää muun muassa Applen iPhone 3G, joka tosin roikkuu listan toisella sijalla, mutta on siis edelleen RAZR-puhelimen takana.

Motorolan ongelmaksi on useaan otteeseen todettu, että yhtiö on pyrkinyt ratsastamaan liian kauan RAZR-mallilla, eikä ole kunnolla keskittynyt tekemään puhelimelle seuraajaa. Ongelma näyttää pysyneen samana, mutta toisaalta näyttää myös siltä, että RAZR-mallin hyvä myynti on osaltaan pelastanut Motorolan asemia USA:ssa. Muualla maailmassa kyseinen mallin tuskin on enää kovin suosittu.

Lähde: Electronista

6 kommenttia

 1. No onhan tuo V3i halpa ja hyvä. juuri ne ominaisuudet mitä americcalaiset ylns tarvitsevat!

 2. Miksi otsikossa on huutomerkki?

  Itse uustiseen, miksi korjata jotain joka ei ole rikki?

 3. Tuohon huutomerkki-hommaan en osaa vastata, Teemu sanokoot siihen jotain.
  Siis eihän RAZR ole mitenkään rikki, mutta alkaa olemaan turhan vanha konsepti eikä varmasti pidemmän päälle myy niin hyvin, kuin nyt tai ennen. Eli senkin myynti tule varmasti tippumaan lähiaikoina ja mites se Motorola sitten tekee?
  Tätä siis uutisessa tarkoitettiin, että mitä tehdä sen jälkeen, kun RAZR ei ole enää menestyvä konsepti. Motorolan uudet yritykset ovat jääneet pahasti yrityksiksi.

 4. Huutomerkki siksi, että ainakin itselleni tuli yllätyksenä, että neljä vuotta vanha puhelin hakkaan uuden ja kovasti hypetetyn iPhonen…

 5. No onhan se pieni yllätys… 😛 Tuo tosiaan taitaa kuvata sitä, kuinka lujaa Motorolalla menee lätäkön toisella puolella.

 6. On tuo kyllä tosiaan ihme, kuinka hyvin Motorola myy USA:ssa… Muualla taitaa sitten mennä aika lailla heikommin..

Kommentointi on suljettu!