LG julkaisi uuden PRADA-tyylipuhelimen

Olemme jo aiemmin uutisoineen huhusta, jonka mukaan LG ja PRADA olisivat suunnittelemassa uuden PRADA-puhelimen tuomista markkinoille. Huhu ei näyttänyt olevan aivan tuulesta temmattu, koska tänään LG virallisesti julkisti uuden PRADA-tyylipuhelimen, jonka suurimpiin uudistuksiin kuuluu ehdottomasti liukukannellinen QWERTY-näppäimistö, joka tulee esiin puhelimen sivusta.

Ulkoisesti uutukainen muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä, mutta sen ominaisuuksia on paranneltu huomattavasti. LG KF900 PRADA -puhelimen kehutaankin jatkavan ensimmäisen PRADA-puhelimen jalanjälkiä tarjoamalla huippuominaisuuksia hienossa paketissa. Ensimmäistä PRADA-puhelinta on myyty LG:n mukaan jo yli miljoona kappaletta, joten uuden mallin kohdalla yhtiön odotukset ovat korkealla.

Uuden PRADA:n mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, FM-radio, TV-out ja microSDHC-muistikorttipaikka. Uutukaisen näyttö on kooltaan kolme tuumaa ja se tarjoaa 400×240 pikselin tarkkuuden.

LG KF900 PRADA -puhelin saapuu kauppoihin Euroopan suurimmissa maissa jo tämän vuoden puolella. Suomeen puhelin luultavasti rantautuu ensi vuoden alkupuolella. LG:n mukaan uutukaisen hinta sijoittuu 600 euron tuntumaan.