Nokian seuraava kosketusnäyttöpuhelin kuuluu N-sarjaan?

Viimeisimpien huhujen mukaan Nokia on lyhyellä aikataululla tuomassa markkinoille toisen kosketusnäyttöpuhelimen aiemmin julkaistun 5800 XpressMusic -puhelimen rinnalle. Nokian Intian markkinointipäällikkö Devinder Kishore nimittäin kertoi, että yhtiöllä on valmisteilla useita kosketusnäyttöpuhelimia. Kishore painotti, että N-sarjaan on tulossa pian uusi jäsen, mutta tarkkaa julkaisupäivää hän ei suostunut antamaan. Voisi kuitenkin olettaa, että pian tarkoittaisi puhelimen julkaisun tapahtuvan tämän vuoden puolella.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

 1. Kehtaan väittää, että suurin osa, mitä kuvia N98 on liikellä, ovat kaikki photoshopattuja. Kuten ”vanha” viisaus sanoo, Photoshopilla saa ihmeitä aikaan.
  Ensiksi silmäni kiinitti huomiota tuohon N98-tekstiin ja Nokian logoon. Etenkään N98-tekstin fontti ei ole ollenkaan nykyisten N-sarjalaisten kanssa samalla aaltopituudella.
  Toinen asia, mitä sopii pohtia, olisi tässä:
  Miksi Nokia julkaisisi heti uuden lippulaivamallin, kun N96 on tullut vasta markkinoille?
  Vaikka N-sarjaan tulisi uusi kosketusnäytöllinen puhelin, ei se tarkoita autommaatisesti lippulaivamallia… Eli melko turhaa ajattelua.
  Itse uskoisin sen olevan mallinumeroltaan N8X. N9X ovat olleet ylensä aika kovahintaisia ja kovilla ominaisuuksilla, N7X:t taas N-serieksen halvempaa päätä edustvia ja ainakin minusta enemmän nuorille ihmisille suunattuja. Jotenkin se N8X sopisi paikoilleen 😉
  Muutkin heittämään kommentia, millainen tuleva N-sarjalainen voisi olla, mallinumeroita, ominaisuuksia ym.!

 2. Muuten samanlainen ku 5800 XpressMusic, mutta 5 mpix. kamera, 3,5 tuuman näyttö, isompi resoluutio ja kyljestä vedettävä QWERTY-näppäimistö. Ja mallinumero n88. 🙂

Kommentointi on suljettu!