Engadget arvosteli T-Mobile G1 -puhelimen

Suosittu gadget-sivuto, Engadget, on saanut käsiinsä T-Mobile G1 -puhelimen ja julkaissut siitä kattavan arvostelun kuvien kera. Arvostelussa on kaksi osaa, joista ensimmäinen käsittelee uuden Google-puhelimen rakennetta ja rautapuolen tarjoamia ominaisuuksia, kuten näyttöä ja kameraa. Toinen osa on sen sijaan pyhitetty itse ohjelmistolle. Toisessa osassa käydään läpi muun muassa itse käyttöliittymää ja ohjelmia, kuten kalenteria, nettiselainta ja sähköpostia.

Arvostelun loppusanoissa kerrotaan, että kyseessä ei ole mikään tajunnan räjäyttävä puhelin. T-Mobile G1 ei tarjoa rautapuolella mitään erikoista, mutta se tekee minkä lupaa. Engadget kuvailee puhelinta kohtalaisen tyylikkääksi ja uskoo sen miellyttävän useimpia asiakkaita. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään tyylipuhelin ja jos sitä verrataan HTC:n (T-Mobile G1 -puhelimen valmistaja) puhelimiin, niin kyseessä on varsin vaatimattoman näköinen paketti.

Lue koko arvostelu täältä.