Saunalahdelta uusi Edukas-liittymä

Saunalahti kertoo tänään tuovansa markkinoille uuden Edukas-liittymän, jolla yhtiö pyrkii vastaamaan useiden asiakkaiden toiveisiin matkapuhelinliittymästä, jossa on edulliset kuukausi- ja minuuttiveloitukset ilman määräaikaista sopimusta.

”Saunalahden edullisempi hinnoittelu perustuu ennen kaikkea tehokkaisiin toimintatapoihin. Automatisoidut järjestelmät, oma.saunalahti.fi-itsepalvelusivusto ja nettijakelu ovat tehokkaita, kuluja säästäviä ja luontoystävällisiä asiakaspalvelun muotoja ja mahdollistavat edullisempien liittymien tarjoamisen”, Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoo.

Uuden Saunalahti Edukkaan veloitus puheluista ja videopuheluista on vain 0,067 €/min ilman puhelunavausmaksua, ja teksti- ja multimediaviesteistä 0,067 €/kpl. Kuukausimaksu liittymässä on 0,65 €/kk.

Saunalahti kertoo myös tarjoavansa liittymän omistajille valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia liittymään tai sähköpostiin. Toimintamallia on tarkoitus kehittää vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

”Yhteistyökumppaneiden mukaan ottaminen mahdollistaa osaltaan Edukkaan edullisemmat hinnat. Asiakkaamme ovat myös toivoneet saavansa tietoa tarjouksista ja eduista suoraan puhelimeen tai sähköpostiin. Tämä tulee olemaan merkittävä etu käyttäjille, sillä useat eri yhteistyökumppanit ovat olleet kiinnostuneita tarjoamaan erityisetuja Saunalahden Edukas-asiakkaille”, Panu Lehti jatkaa.

1 kommentti

  1. ”Asiakkaamme ovat myös toivoneet saavansa tietoa tarjouksista ja eduista suoraan puhelimeen tai sähköpostiin” – mitä ihmettä, kuka on mennyt toivomaan lisää spämmiä Saunikselta?

Kommentointi on suljettu!