Motorola julkaisi kalliin tyylipuhelimen: AURA

Motorola on eilen julkaistussa lehdistötiedotteessa kertonut tuovansa markkinoille AURA-tyylipuhelimen, jonka muotoilun innoittajana on yhtiön mukaan ollut laatukellot ja käsityö. Motorolan mukaan uutukaisen muoto ja tyyli tuovat mieleen luksuskellojen ajattoman kauneuden. Motorola AURA on varustettu ensimmäisenä mobiililaitteena pyöreällä näytöllä ja sen päälaakeri on Swiss-made, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Sveitsissä. Puhelimen valmistuksessa on käytetty kaikkiaan yli 700 eri osaa.

Uutukaisen innovatiivinen näyttö toistaa kaikkiaan 16 miljoonaan väriä ja sen päällä on 62 karaatin safiirikristalli lasi, joka on yksi maailman eniten naarmuja hylkivistä materiaaleista. Näytön halkaisija on 1.55 tuumaa.

Motorola AURA -tyylipuhelimen mielenkiintoisimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, kahden megapikselin kamera, stereo Bluetooth ja kahden gigatavun muisti.

Motorolan uutukainen on kooltaan 47.60 x 96.87 x 18.55 millimetriä ja se painaa 141 grammaa. Paino on nykypuhelimelle yllättävän suuri. Se johtunee puhelimen laadukkaista osista, jotka eivät ole muovia.

AURA tulee saataville MOTO STORE -kauppaan ja sen hinta on 1999 dollaria. Ennakkotilaukset ovat jo alkaneet.

Nyt on kyllä Motorola onnistunut tekemään puhelimen, joka kelpaisi minullekin. Hinta on vain harmillisen suolainen, mutta joka tapauksessa hienoa työtä Motorolalta!

Lähde: Motorola & EngadgetMobile

3 kommenttia

  1. ”..mielenkiintoisimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, kahden megapikselin kamera..”

    minusta ei ole kovin mielenkiintoisia ominaisuuksia.. päinvastoin, aika tympeitä ominaisuuksia vuosien takaa (tai iPhonesta ;). ja kaiken kruunaa rumuus! ja pöyristyttävä hinta.

  2. Erittäin kaunis ja silmää hivelevä kokonaisuus. Ikävä kyllä hinta tiputtaa mahdollisista ostajista varmasti yli puolet. Itse ostaisin kännykän välittömästi, jos hinta olisi edes hieman inhimillisempi!

Kommentointi on suljettu!