Samsungilta luksuspuhelin kahdella SIM-korttipaikalla?

Korealainen Samsung on suurista matkapuhelinvalmistajista oikeastaan ainoa, joka on tuonut markkinoille tasaiseen tahtiin kahdella SIM-korttipaikalla varustettuja puhelimia. Yhtiöltä löytyy jo muun muassa D980– ja D780-mallit, joista molemmista löytyy paikka kahdelle SIM-kortille.

Nyt netissä leviää kuva ja tietoa uudesta Samsung-puhelimesta, jonka kerrotaan myös kuuluvan DuoS-sarjaan. Kyseessä ei ole huhun mukaan aivan perinteinen malli, vaan Samsung S9402 DuoS -puhelimen kerrotaan sijoittuvan niin sanottuihin luksuspuhelimiin.

Kahden SIM-korttipaikan lisäksi uutukaisesta kerrotaan löytyvän ainakin kahden tuuman AMOLED-näyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, FM-radio, microSDHC-muistikorttipaikka ja Bluetooth. Uutukaisen suurimpiin heikkouksiin vaikuttaa lukeutuvan 3G-tuen puute.

Kyseessä on luksuspuhelin, joten sen valmistuksessa käytetään peruspuhelimia laadukkaampia materiaaleja. Sen näytön päältä löytyy esimerkiksi naarmuuntumaton lasi ja puhelimen kuoressa on käytetty metallia, jossa on rodiumia.

Uutukaisen hinta ja julkaisuajankohta ovat vielä pimennossa.

Lähde: UnwiredView