Nokia E63 -mallista levisi video nettiin

Yllä on video, joka on kuvattu viime viikolla pidetyssä Symbian Smartphone Show -tapahtumassa, jossa muun muassa Samsung ilmoitti uudesta i7110-puhelimesta. Video ei liity Samsungiin, vaan siinä esitellään Nokian tulevaa E-sarjan puhelinta, joka muistuttaa hyvin paljon jo myynnissä olevaa E71-mallia.

Nokia E63 -mallista löytyy juttua yllä olevan videon kohdalta 1:30. Videosta selviää varsin hyvin, että uutukaisen kuoret ovat muovia ja se on hieman paksumpi kuin Nokia E71. Puhelimesta ilmeisesti löytyy E71-mallin tavoin 3.2 megapikselin kamera, mutta siitä ei ole täyttä varmuutta.

Uutukaisesta on viime aikoina tippunut nettiin tietoa sen verran paljon, että virallinen julkistus on tuskin enää kovinkaan kaukana. Mielenkiinnolla odotan, kuinka paljon halvempi E63 tulee olemaan E71-malliin verrattuna.