Japanilaiset laittoivat T-Mobile G1 -puhelimen osiksi

Japanilainen Tech-On! -sivusto on saanut käsiinsä T-Mobile G1 -puhelimen, joka on maailman ensimmäinen Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuva matkapuhelin. Sivuston jäsenet eivät kuitenkaan halunneet julkaista uutukaisesta perinteistä arvostelua, vaan päättivät purkaa Google-puhelimen osiin ja katsoa mitä uutukainen on syönyt. Saman käsittelyn koki myös Applen iPhone 3G, mutta eri sivuston toimesta.

Purkuoperaatio alkoi hieman ongelmallisesti. Puhelimen kuoria ei nimittäin tahdottu saada irti, koska muutamat ruuveista olivat niin tiukalla, että niitä ei meinattu saada millään auki. Lopulta kuoret jouduttiin irrottamaan repimällä, joka jälkeen loput operaatiosta sujui huomattavasti jouhevammin.

T-Mobile G1 -puhelimen purkuoperaatio osoitti muun muassa, että uutukaisen pääpiirilevyn on valmistanut Panasonic ja että sisällä on kaksi värinämoottoria.

Koko purkuoperaation kuvien ja videon kera löydät tämän linkin takaa.