Sony Ericsson julkaisi tänään W705 Walkman -musiikkipuhelimen

Sony Ericsson on tänään ennakko-odotusten mukaisesta julkaissut uuden W705-musiikkipuhelimen, joka on ominaisuuksiltaan hyvin paljon yhtiön syyskuussa esittelemän G705-mallin kaltainen. Uutukainen on tyylikkäällä metallikuorella varustettu liukukansipuhelin, josta löytyy muiden Walkman-puhelinten tavoin erilliset musiikkinäppäimet ja Walkman 3.0 -soitin.

Uutukaisen mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3.2 megapikselin kamera, kuvausvalo, WiFi, HSDPA, FM-radio, kiihtyvyysanturi, 2.4 tuuman näyttö ja muistikorttipaikka. Puhelimesta löytyy myös DLNA-tuki ja muista Walkman-malleista tutut SensMe- ja Shake Control -ominaisuudet.

Sony Ericsson W705 -mallin muista mielenkiintoisia yksityiskohtia ovat muun muassa mukana tuleva Google Maps -ohjelma ja tuki YouTube-videopalvelulle. Uutukaisen kehutaan olevan täysin YouTube-yhteensopiva. W705 tukee myös Microsoft Exchange ActiveSynciä, joka helpottaa puhelimen synkronointia.

W705 on kooltaan 95.0 x 48.0 x 14.3 millimetriä ja se painaa 98 grammaa. Puhelin tulee saataville punaisena (Passionate Red) ja hopeisena (Luxury Silver).

Uutukainen tulee myyntiin vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana. Yhtiö ei julkistanut puhelimen myyntihintaa.