T-Mobile veti Nokia 5610 XpressMusic -puhelimen pois myynnistä

T-Mobile-operaattori on toistaiseksi lopettanut Nokia 5610 XpressMusic -musiikkipuhelimen myynnin Yhdysvalloissa. Yhtiö tarjoaa jo puhelimen ostaneille mahdollisuutta palauttaa puhelimensa ja keskustella mahdollisista vaihtoehdoista.

T-Mobile kertoo keskeytyksen syyksi puhelimissa esiintyneet vialliset näytöt, joiden takia se on nyt päättänyt vetää 5610 XpressMusic -mallin pois myynnistä. Puhelinten LED-näytöissä esiintynyt vika on pimentänyt koko näytön ja näin ollen tehnyt puhelimesta käyttökelvottoman.

Yhtiöstä kerrotaan, että vika on luultavasti vain pienessä osassa puhelimia, mutta koska T-Mobile ja Nokia haluavat tarjota käyttäjilleen parhaan palvelun, niin puhelimet päätettiin vetää väliaikaisesti pois myynnistä.

Tällaiset uutiset eivät takuulla ole hyväksi Nokialle, koska yhtiö on muutenkin ongelmissa Yhdysvaltojen matkapuhelinmarkkinoilla. Nokia ei ole ponnisteluista huolimatta onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan Yhdysvalloissa, jossa merkittävä osa matkapuhelimista myydään operaattoreiden kautta.

Lähde: Gizmodo