HTC julkaisi GSM/WiMAX-puhelimen: HTC MAX 4G

HTC on kertonut tuovansa Venäjän markkinoille uuden puhelimen, joka tukee GSM- ja WiMAX-verkkoja. Kyseinen puhelin on nimeltään HTC MAX 4G ja se on mitä ilmeisemmin sama puhelin, josta huhuttiin aiemmin jo lokakuun alkupuolella nimellä T8290.

Yhtiön uutukainen on maailman ensimmäinen älypuhelin, joka toimii GSM- ja WiMAX-verkoissa. Puhelimella voi siis vaivattomasti siirtyi GSM-verkosta WiMAX:iin ja toisinpäin. HTC MAX 4G -puhelimella voi soittaa puheluita useimmilla GSM-verkkoa tukevilla alueilla. Siitä löytyy tuki 900/1800/1900-taajuuksille. WiMAX-verkon alueella puhelin osaa siirtää puhelut kulkemaan WiMAX-dataverkon yli VoIP-puheluiden tapaan.

WiMAX-tuen lisäksi kyseessä on täysiverinen HTC-älypuhelin, joka perustuu Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään ja tarjoaa 3.8 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. MAX 4G -puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa GPS, WiFi, Bluetooth, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kiihtyvyysanturi ja FM-radio. Puhelimen käyttöjärjestelmä on yhtiön muiden mallien tavoin koristeltu TouchFLO 3D -käyttöliittymällä.

Lähde: IntoMobile