Nokian Wahoo-simpukkapuhelin vuoti nettiin

Nokialta on vuotanut nettiin jälleen uusi puhelinmalli. Tällä kertaa kyseessä on simpukkapuhelin, joka tulee näillä näkymin myyntiin ainoastaan Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta. Uutukainen kulkee huhuissa koodinimellä Wahoo ja se muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Motorolan menestyksekästä RAZR-tyylipuhelinta, joka myy edelleen hyvin rapakon takana.

Nokia Wahoo on ohut simpukka, jonka erikoisuuksiin kuuluu niin sanottu puolikas QWERTY-näppäimistö, joka tarkoittaa, että yhdessä näppäimessä on kaksi kirjainta ja näppäintä on mahdollista painaa jommaltakummalta puolelta. Samanlainen ratkaisu löytyy esimerkiksi Sony Ericsson P1i -älypuhelimesta, joten idea ei ole uusi, mutta varsin vähän käytetty.

Muilta osin Wahoo on varsin perinteinen simpukka. Sen keskeisimpiin ominaisuuksin kuuluvat ainakin HSDPA, A-GPS, 2.2 tuuman TFT-näyttö, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin ja kahden megapikselin kamera.

Uutukaisen hintaa eikä myyntiintuloaikataulua tiedetä vielä.

Lähde. Boy Genius Report

1 kommentti

  1. Puolikas qwerty on vähän käytetty, koska se toimii hyvin vain niin kovin harvojen ihmisten käsissä.

Kommentointi on suljettu!