Asus julkaisi P565-älypuhelimen

Asus on meille monille tuttu muun muassa yhtiön hyvin menestyneistä miniläppäreistä. Yhtiöltä löytyy kuitenkin tuoteportfoliostaan paljon muutakin, kuten älypuhelimia. Olemme MobiiliBlogissakin uutisoineet esimerkiksi P560-älypuhelimesta ja ZX1 Lamborghini -luksuspuhelimesta, jotka molemmat ovat Asusksen valmistamia.

Nyt yhtiöltä on jälleen tulossa markkinoille uusi älypuhelin, joka perustuu Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään ja joka on koristeltu Asusksen omalla Glide UI -käyttöliittymällä. Uutukaista markkinoidaan business-PDA-puhelimena, jonka käyttö perustuu suureen kosketusnäyttöön. P565-puhelimen kuoren alla sykkii 800 Mhz Marvell Tavor -prosessori, jonka ansiosta uutukaisen kehutaan olevan tehokkain laite omassa markkinasegmentissään. 

Tehokkaan prosessorin lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat ainakin HSDPA, 2.8 tuuman kosketusnäyttö, GPS, WiFi, Bluetooth, 3 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Asus P565 on kooltaan 102 x 60.5 x 16 millimetriä ja se painaa 120 grammaa.

Puhelimen hintaa eikä virallista myyntiintulopäivää vielä tiedetä.

Lähde: UnwiredView