Samsungilta nuorisolle suunnattu puhelin: Topi S3030

Samsung tuo markkinoille Italiassa ja Isossa-Britanniassa tässä kuussa uuden matkapuhelimen, jonka kohderyhmänä ovat teinit ja nuoret aikuiset, jotka haluavat puhelimeltaan turvallisia ja hauskoja ominaisuuksia. Samsung Topi S3030 -mallin kerrotaan saapuvan markkinoille myös muualla Euroopassa tämän vuoden aikana, mutta tarkkaa luetteloa maista, joissa uutukainen tulee myyntiin yhtiö ei antanut.

Yhtiö kertoo uutukaisen tarjoavan miellyttävän käyttöliittymän ja erityisen muotoilun, joten puhelimen kerrotaankin sopivan henkilöille, jotka haluavat erottua joukosta. Samsung Topi tarjoaa myös useita turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten SOS Call, SOS Message ja Fake Call. Kyseisten ominaisuuksien avulla esimerkiksi pulaan joutunut nuori voi saada hetkessä yhteyden perheenjäseniinsä ja ystäviinsä.

Samsung on ottanut uudessa mallissaan huomioon myös ympäristön. Puhelimen valmistuksessa on käytetty muun muassa biomuovia ja myrkyttömiä maaleja.

Samsung Topi -puhelimen mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 1.9 tuuman näyttö, 1.3 megapikselin kamera, musiikkisoitin, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelin on kooltaan 94.7 x 45.4 x 17.5 millimetriä ja se painaa 85 grammaa.

Lähde: UnwiredView & Samsung

2 kommenttia

  1. Hauskaa, että myrkyttömät maalit ovat joku ekstra ominaisuus matkapuhelimissa. 😛 Soisin sen olevan ennemminkin itsestäänselvää jokaisen puhelimen kohdalla!

  2. ”Samsung on ottanut uudessa mallissaan huomioon myös ympäristön. Puhelimen valmistuksessa on käytetty muun muassa biomuovia ja myrkyttömiä maaleja.”

    Just joo! Minusta ei pitäisi olla mitään erikoista siinä, että käyttää myrkyttömiä maaleja!

Kommentointi on suljettu!