LG tarjoaa uuden PRADA-mallin kanssa Link Bluetooth -kelloa

LG julkaisi PRADA-tyylipuhelimesta uuden version jo yli kuukausi sitten. Uusi LG PRADA on ulkoisesti hyvin paljon edeltäjänsä kaltainen, mutta myös eroja löytyy. Uutukainen on nimittäin varustettu kunnollisella QWERTY-näppäimistöllä. Muita LG KF900 PRADA -tyylipuhelimen ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, FM-radio, TV-out, microSDHC-muistikorttipaikka ja kolmen tuuman kosketusnäyttö.

Nyt LG on kertonut, että puhelimen kanssa tullaan tarjoamaan lisävarusteena PRADA Link -tyylikelloa, joka jatkaa tyylillisesti samaa linjaa puhelimen kanssa. Kyseessä ei ole pelkkä tyylikäs kello, vaan siitä löytyy Bluetooth-ominaisuus, jonka avulla kello ja puhelin voivat keskustella keskenään. Kellon ilmoittaa OLED-näytön kautta puheluista ja viesteistä. Kyseessä on siis samanlainen yhdistelmä, jollaista Sony Ericsson on jo tarjonnut pidemmän aikaa omilla Bluetooth-kelloillaan.

Kellon näytön resoluutio on 120×56 pikseliä ja sen sivusta löytyy kolme näppäintä. Kellon valmistuksessa on käytetty ruostumatonta terästä ja aitoa nahkaa.

Vielä ei tiedetä tuleeko kello sisältymään puhelimen myyntipakkaukseen.

Lähde: UnwiredView