Motorola julkaisi VE66-liukukansipuhelimen

Motorola on julkaissut VE66-liukukansipuhelimen, josta on huhun muodossa uutisoitu kertaalleen MobiiliBlogissakin. Kyseessä Motorolan toinen viiden megapikselin kamerapuhelin. Yhtiön ensimmäinen viiden megapikselin puhelin, ZN5, julkaistiin kesällä.

Motorolan uutukainen on GSM-puhelin, eikä siitä löydy tukea 3G-verkolle. Yhtiö jatkaa siis VE66-mallin kanssa samaa kummallista linjaa jättämällä nykypäivän puhelimiin kuuluvan 3G-tuen pois, vaikka uutukainen on muuten ominaisuuksiltaan varsin hyvä.

Puhelimen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, WiFi, A-GPS, Windows Media Player 11 ja FM-radio. VE66-puhelimen näyttö on 2.2 tuumaa ja se toistaa 262144 väriä. Uutukainen on varustettu Motorolan omalla Linuxiin pohjautuvalla alustalla.

Motorola VE66 -mallin kamera on automaattitarkenteinen ja siitä löytyy 8x zoomi. Se on myös varustettu LED-salamalla ja sillä voi kuvata 30FPS videota.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. 3G puuttuu varmaan siksi, että motorolat ovat nuorison suosimia eivätkä useimmat nuorista tarvitse mokomaa 3G:tä. Mutta se on outoa, että motolla ei ole lainkaan edullista 3G-mallia. Ainakaan suomessa. Yleensä nuoret ja naiset (yleensä on liian kova sana, naisetkin ovat usein puhelinfriikkejä) Valitsevat puhelimensa usein ulkonäön perusteella. Poikkeuksiakin löytyy, esim. eräs nuori, joka kirjoittaa juuri tätä viestiä…

Kommentointi on suljettu!