iPhone 2.2 -päivitys nyt saatavilla

Apple on julkaissut iPhone-älypuhelimelleen odotetun 2.2-päivityksen, joka sisältää paljon pieniä uudistuksia, mutta ei tee mitään esimerkiksi kopio-liitä-ominaisuuden puuttumiselle. Uusi päivitys on saatavilla sekä alkuperäiselle iPhonelle ja uudelle iPhone 3G:lle.

Uuden versio suurimmat uudistukset ovat Google Maps -ohjelmaan lisätty Street View-ominaisuus ja mahdollisuus ladata Podcast-lähetyksiä iTunes-ohjelman kautta käyttäen joko WiFi:ä tai puhelinverkkoa. 2.2-päivitys korjaa myös sähköpostiohjelmassa olleita yksittäisiä ongelmia ja lisää Safari-selaimen vakautta ja suorituskykyä. Selaimen käyttöliittymässä on myös havaittavissa muutoksia. Osoitepalkin oikealle puolelle on lisätty Google-hakukenttä.

iPhone 2.2 -päivitys tarjoaa siis ihan mukavia ominaisuuksia ja parannuksia, mutta edelleenkin Apple on jättänyt korjaamatta pahimmat puutteet, joihin on odotettu muutosta jo pitkään. Toivottavasti seuraava päivitys tuo MMS-viesti ja tuen kopio-liitä-ominaisuudelle.

Lisää päivityksen tarjoamista uudistuksista voit lukea Applen kotisivulta.