Nokia E75 -mallista vuoti lisää kuvia nettiin

Nokia E75 -älypuhelimesta uutisoitiin MobiiliBlogissa ensimmäisen kerran syyskuussa, jonka jälkeen uutukaisen kohdalla on ollut varsin hiljaista. Nyt Nokian uudesta businesspuhelimesta on kuitenkin saatu hieman lisää tietoa livekuvien muodossa. Uusien ja varsin hyvälaatuisten kuvien leviäminen nettiin voi kieliä E75-mallin lähestyvästä julkaisusta.

E75 on Nokialaisittain hyvin mielenkiintoinen malli, koska se tarjoaa rakenteensa osalta jotain uutta. Puhelin näyttää perinteiseltä candybar-mallilta, mutta sen erikoisuutena on sivusta esiin tuleva QWERTY-näppäimistö, jonka ansiosta puhelin tulee varmasti olemaan businesskäyttäjien suosiossa. Mukava nähdä, että yhtiöltä on tulossa markkinoille myös jotain uutta, vaikka E75 on QWERTY-näppäimistöä lukuun ottamatta aika perinteisen Nokialaisen näköinen.

Uutukaisen ominaisuuksiin huhutaan kuuluvan ainakin 2.4 tuuman QVGA-näyttö, WiFi, HSDPA ja A-GPS. E75-mallin uskotaan myös olevan varustettu S60 3rd edition Feature Pack 2 -käyttöliittymällä, toisin kuin E71-malli, josta löytyy Feature Pack 1.

Lähde: IntoMobile