Nokia 6260 Slide ei saavu Suomen markkinoille

Nokian uunituore 6260 Slide -malli ei Tietokone-sivuston mukaan tule ollenkaan Suomen markkinoille. Uutukainen on ensimmäinen S40-käyttöliittymään pohjaava puhelin, josta löytyy GPS-ominaisuus. 6260 Slide -mallin myötä Nokia siis laajentaa GPS-ominaisuudella varustettujen puhelinten valikoimaa myös halvempaan hintaluokkaan.

Viimeisimpien tietojen mukaan Nokia 6260 Slide saapuu myyntiin vuoden 2009 alussa Hong Kongissa, Taiwanissa, muualla Aasiassa ja Lähi-idässä. Suomeen puhelinta ei siis näillä näkymin olla saamassa, joka on erittäin harmillista, koska puhelimen hinta-arvio ennen veroja on vain 299 euroa.

GPS-paikannuksen lisäksi puhelimesta löytyy paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita on vaikea löytää muista saman hintaluokan malleista. Nokia 6260 Slide -mallin varustukseen kuuluu HSDPA, HSUPA, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -optiikalla, WiFi, microSD-muistikorttipaikka ja 2.4 tuuman näyttö. Kyseessä on siis erittäin mielenkiintoinen paketti. Toivottavasti Nokia julkaisee Suomen markkinoille pian jotain vastaavaa.

Lähde: Tietokone

2 kommenttia

  1. Markantalosta saa 6220 hintaan 299e. Puhelimessa mm. 5Mpix kamera Xenon-salamalla, A-GPS-navigointitekniikka, Nokia Kartat-sovellus ja paljon muuta.

Kommentointi on suljettu!