Samsungilta Hugo Boss -puhelin

Samsung tuo joulumarkkinoille uuden Hugo Boss -puhelimen, joka on itse asiassa vain TouchWiz SGH-F480 -malli, johon on lisätty Hugo Boss -teksti. Luksustuotteista tunnetut merkit ovat viime aikoina tulleet rytinällä matkapuhelinmarkkinoille. Olemme muun muassa nähneet markkinoilla jo PRADA– ja Giorgio Armani -logolla varustettuja puhelimia ja nyt siis mukaan hyppää Hugo Boss, joka liittoutuu Giorgio Armanin tavoin korealaisen Samsungin kanssa.

Samsungin ja Hugo Bossin yhteistyö näyttää kuitenkin hieman hätäiseltä, koska markkinoille tuodaan vanha malli, jota yritetään nyt kaupata Hugo Bossin imagon turvin. Uutukaisen ominaisuudet ovat tismalleen samat kuin TouchWiz-mallissa. Eroja löytyy lähinnä puhelinten sisällöissä. Uutukainen on nimittäin varustettu Hugo Bossin tyyliä mukailevilla taustakuvilla, teemoilla ja soittoäänillä.

Hugo Boss -puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat siis 2.8 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja HSDPA. Puhelimesta puuttuvat siis esimerkiksi WiFi ja GPS. 

Puhelin saapuu myyntiin joulukuun aikana. Puhelimen hinta pyörii viimeisimpien tietojen mukaan noin 480 euron tuntumassa.

Lähde: UnwiredView