Helsingin Sanomat lisää mobiilisivustoonsa laajan tulospalvelun

Helsingin Sanomien uudehko HS.fi/mobiili-palvelu on saanut sisällökseen jämäkän urheilupaketin. Uudesta palvelusta löytyy 10 lajin ja 30 sarjan tulokset, joihin käyttäjä pääsee käsiksi missä ja milloin vain. Tulospalvelussa ovat mukana muun muassa SM-liiga, Elitserien, NHL, Englannin valioliiga ja Formula 1.

”Parasta tässä on se, että mobiilikäyttäjä ei menetä mitään, koska palvelussa on juuri sama uutissisältö kuin verkkopalvelussakin”, iloitsee Pekka Pekkala, HS.fi/mobiili-palvelun tuottaja.

Tulospalvelu laajentaa entisestään Helsingin Sanomien mobiilipalvelua, joka on tarjonnut tuoreita uutisia ja säätietoja heinäkuusta lähtien. Toinen palvelun uudistus on uutisvideot, joihin nyt pääsevät käsiksi myös mobiilikäyttäjät.

”Olemme pyrkineet siihen, että käyttäjä tulee yllätetyksi palvelun toimivuudella ja hyvällä toteutuksella”, jatkaa Pekkala. ”Käyttäjiltä olemme saaneet myönteistä palautetta selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä, ja jatkamme kehittämistä.”

Tulospalvelun, uutisten ja paikkakuntakohtaisten säätietojen lisäksi HS.fi/mobiili sisältää kattavan linkkilistan. 

HS.fi/mobiili on palvelu, joka toimii kaikilla värinäytöllisillä, internet-selaimella varustetuilla matkapuhelimilla. Palvelu on maksuton.