Nokialta uusia puhelimia huomenna

Nokia tulee viimeisimpien tietojen mukaan huomenna julkaisemaan uusia puhelinmalleja Nokia World -tapahtumassa, jonka alkuun on enää alle vuorokausi. Tapahtuman alkuun jäljellä olevan ajan voit tarkistaa Nokian lähtölaskentakellosta, joka löytyy täältä.

Huomisen julkistuksen sisällöstä ei tiedetä juurikaan mitään. Osa huhuista kertoo, että huomenna tullaan näkemään jotain merkittävää. Kyseisen huhun mukaan Nokian huomenna julkisuuteen tuotavat puhelimet on nähnyt vain erittäin pieni piiri yhtiön sisällä. Sen perusteella voitaisiin päätellä, että yhtiössä on tekeillä jotain suurta, mutta varman vastauksen saamme vasta huomenna.

Huhuissa pyörii myös tieto uudesta kosketusnäytöllisestä QWERTY-näppäimistöllä varustetusta mallista, jonka nimen arvellaan olevan Nokia N97. Kyseessä olisi siis N-sarjan uusi lippulaiva. Viime viikkojen perusteella voitaisiin myös päätellä, että huhuissa pyörinyt Nokia E75 -malli saattaisi nähdä huomenna päivänvalon.

Mielenkiintoista nähdä, mitä Nokia tarjoaa meille huomenna! Toivottavasti sieltä olisi tulossa ainakin high-end-kosketusnäyttöpuhelin.