Nokian peruutettu viiden megapikselin tyylipuhelin vuoti nettiin

Sony Ericsson ja Motorola eivät näytä olevan ainoat valmistajat, jotka joutuvat peruuttamaan jo lähes tuotantoasteelle päässeitä malleja. Sony Ericssonin viimeisimpiin peruutuksiin kuuluvat ainakin UIQ-älypuhelimet, Paris ja BeiBei, joista huhuttiin pitkään, mutta jotka eivät koskaan päässeet tuotantoon asti. Motorola on sen sijaan päättänyt muuttaa strategiaansa huomattavasti ja sen johdosta useat mallit ovat joutuneet niin sanotusti roskiin.

Nokian peruutetuista malleista leviää nettiin tietoa hyvin harvoin, mutta tällä kertaa niin on kuitenkin käynyt. Mobile-Review on julkaissut artikkelin (venäjäksi), jossa käydään läpi muutamia peruutettuja puhelinmalleja. Joukossa esiintyy myös yksi Nokialainen, joka olisi mitä ilmeisemmin kuulunut Prism-sarjaan.

Nokian peruutettu mallin on varsin tyylikäs ilmestys, jonka ominaisuuksista ei tiedetä paljoakaan. Puhelin on varustettu liukukannella ja se on väritykseltään violetti. Siitä löytyy ainakin viiden megapikselin kamera, joka on varustettu Carl Zeiss -optiikalla, joten siitä päätelle kyseessä ei olisi ollut aivan halvimpaan päähän sijoittuva malli.

Uutukaisen olisi pitänyt saapua markkinoille tänä jouluna. Se kuitenkin päätettiin peruuttaa, koska sen kysynnän arveltiin muodostuvan liian pieneksi, joten yhtiön mielestä sitä ei ollut järkevää tuoda myyntiin.

Lähde: UnwiredView