Nokia esitteli Nokia Messaging ja Mail on Ovi -palvelut

Uuden Nokia N97 -mallin ohella yhtiö esitteli tänään myös Nokia Messaging -palvelun, joka tuo henkilökohtaiset sähköposti- ja pikaviestiratkaisut Nokia-laitteisiin. Nokia Messaging -palvelu tarjoaa miljoonille Nokia-laitteiden käyttäjille yhteyden suosituimpiin sähköposti- ja pikaviestitileihin: Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Windows Live Hotmail, Gmail, Google Talk ja AOL Mail sekä tuhansien palveluntarjoajien sähköpostiratkaisut eri puolilla maailmaa. Nokia julkaisi samalla myös Mail on Ovi -portaalin, jossa käyttäjätilin voi luoda ja sähköpostia pääsee käyttämään myös tietokoneelta.

”Mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus käyttää viestipalveluja matkapuhelimesta – nämä palvelut eivät ole vain tietyn käyttäjäryhmän etuoikeus. Nokia Messaging tarjoaa helppokäyttöisen ja edullisen mobiiliviestipalvelun, joka ei vaadi erikoislaitetta, vaan sitä voivat hyödyntää kaikki Nokia-laitteen omistajat”, uutta palvelua kommentoi Nokian johtaja Tom Furlong Nokian Services & Software -yksiköstä.

Mail on Ovi -sähköpostipalvelua on nyt mahdollista käyttää sekä mobiililaitteella että tietokoneella. Palvelussa käyttäjällä on yksi gigatavu palvelintilaa ja roskapostisuodattimet.

Yhtiön uusi Nokia Messaging -palvelu tulee käyttöön vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä Australiassa, Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Singaporessa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Venezuelassa.

Lisää uusista palveluista voit lukea Nokian lehdistötiedotteesta.