Samsung julkaisi Ego GT-S9402 -luksuspuhelimen

Korealainen matkapuhelinvalmistaja, Samsung, tuo markkinoille uuden luksuspuhelimen, joka kantaa nimeä Ego GT-S9402. Kyseessä on varsin perinteisen näköinen candybar-malli, jonka valmistusmateriaalit ja myyntihinta poikkeavat kuitenkin massamarkkinoiden puhelimista.

Uutukaisen valmistuksessa on käytetty liquidmetal-seosta, jonka kehutaan olevan muun muassa kolme kertaa vahvempaa ja kestävän 1.8 kertaa enemmän painetta kuin tavallinen titaani. Ego GT-S9402 -malli ei ole kuitenkaan niin luksus, että siitä löytyisi kultaa tai timantteja.

Samsungin uutukaisesta löytyy muista luksuspuhelimista poiketen varsin mukava määrä ominaisuuksia, vaikka puutteitakin löytyy, kuten se, että siitä ei löydy 3G:tä. Samsung Ego GT-S9402 -puhelimen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, AMOLED-näyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, FM-radio, yhden gigan sisäinen muisti, Bluetooth ja microSDHC-muistikorttipaikka. Puhelimesta löytyy myös kaksi SIM-korttipaikkaa.

Puhelin on kooltaan 115 x 48 x 16 millimetriä ja se painaa 140 grammaa. Sen hinnan arvellaan sijoittuvan 1200 euron tuntumaan.

Lähde: UnwiredView

3 kommenttia

  1. Näyttää enemmän kuin vähän Vertulta takakannen ruuveineen päivineen. Vaan plagiointihan on mitä suurin imartelu ja kunnianosoitus.

  2. On ruma kyllä. Kuvan perusteella luulisi kyseessä olevan jokin ”kovaan käyttöön” tarkoitettu iskun & pölynkestävä malli.

Kommentointi on suljettu!