Walmart tuomassa myyntiin 4GB iPhone 3G:n 99 dollarin hinnalla?

Viimeisimmät huhut kertovat, että Walmart yhteistyössä Applen kanssa olisi tuomassa myyntiin iPhone 3G:n, josta löytyy 4GB:n sisäinen muisti ja joka maksaa vain 99 dollaria kahden vuoden sopimuksen kanssa. Kyseessä olisi siis edelleen operaattorilukittu malli.

Walmart on joka tapauksessa aloittamassa iPhone 3G -puhelimen myymisen liikkeissään. Yhtiön henkilökunta saa jo koulutusta koskien iPhonen aktivointia. Viimeisimpien tietojen mukaan iPhone 3G rantautuu Walmartin myymälöihin tämän kuun 28. päivä.

Alkuperäisestä iPhonesta Applella oli tarjolla 4GB:n versio, joka kuitenkin vedettiin myynnistä pois muutaman kuukauden jälkeen. Tällä hetkellä tarjolla on iPhone 3G 8GB:n tai 16GB:n muistilla, joista ensi mainittu maksaa 199 dollaria ja jälkimmäinen 299 dollaria.

Erittäin mielenkiintoista nähdä, tuleeko Applen todella tuomaan markkinoille 4GB:n version. Peruskäyttäjälle neljä gigaa on ihan riittävästi ja jos hintaa on vain 99 dollaria, niin Applen markkinaosuus tulisi varmasti nousemaan entisestään.

Lähde: Mac Rumors

1 kommentti

  1. Mitäpä väliä sillä hinnalla on jos kerran kyseesä on kuitenkin 2 vuoden sopimus? Vähän sama kuin tehtäisiin juttu siitä että ”suomessa myydään puhelimia eurolla” koska niissäkin maksat sitä puhelinta vielä pitkään.

Kommentointi on suljettu!