Blackberry Stormin naarmuuntumaton näyttö testissä

Näytön suojamuovien käyttäminen ei ole enää pakollista Blackberry-puhelimista pitävillekään, mikäli hankkii tai omistaa amerikkalaisen matkapuhelinvalmistaja, RIM:in, uutukaisen Blackberry Stormin.

Stormissa siis on samankaltainen äärimmäisen kestävä lasinäyttö kuin Iphonessakin. Ja eiköhän naarmuuntumattomat näytöt tule myöskin muiden valmistajien merkkeihin tehdaiden tuotantolinjojen päivittyessä. Suotavaa ainakin olisi, sillä yhä useammissa malleissa näytön pinta-ala kasvaa kasvamistaan ja onhan se hyvä, ettei kosketusnäytöllinen puhelin ole naarmuja täynnä.

Testi osoittaa, että voit kantaa puhelinta taskussa täysin huolettomasti kaikkien tarpeellisten tavaroiden seassa, kuten avaimien tai ..taskuveitsen (kohta 1:40min).

Videon voit katsoa täältä

Lähde: Mobilishop.com /Mobile News Blog

2 kommenttia

  1. No jaa… WinMo ei edes tue kapasitiivista näyttöä, joten pitää ensin tulla siitäkin ulos uusi versio, ennen kuin _kaikki_ puhelimet voivat olla lasinäyttöisiä. Ja jostain syystä Nokiakin tuntuu rakastavan resistiivisiä näyttöjä.

  2. ^ En tiedä, onko sitten Windows Mobile seiskassakaan tukea kapasitiivisille näytöille. Melkeimpä toivoa sopii. Tosin, mitä olen jotain kuvia nähnyt (aitoudesta en tiedä), tuntuu olevan yhtä sormiystävällinen kuin tähän astisetkin, eli melkein toivotonta pärjätä ilman tikkua.

Kommentointi on suljettu!